Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje wypoczynkowe INCOGNITO

Adres obiektu 11-go Listopada 7, 16-030 Supraśl
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Gosia i Krzysiek
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-25 do 2016-06-29 IP: xxx.28.48.67
 
 
   

Super lokalizacja, smaczna kuchnia, miła obsługa, komfort i bezpieczeństwo... Gorąco polecamy!


 
 

Jolanta i Jerzy z Warszawy
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-14 do 2015-07-18
 
 
    

Dziękujemy za pyszne obiady, wspaniałą atmosferę, serdeczność i gościnność. Do zobaczenia wkrótce, już tęsknimy. Warszawiacy Jolanta i Jerzy, lipiec 2015


 
 

Mariola Kwak
Dodano: 2014-08-11
Pobyt od: 2014-08-04 do 2014-08-08
 
 
    

Polecam pobyt u pani Justyny Rutkowskiej. Pokoje są czyste, przytulne,dobrze wyposażone, a co najważniejsze położone w centrum Supraśla - wszędzie blisko. Doskonałe miejsce na wypoczynek. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu (4 osoby) Turyści z kujawsko - pomorskiego.


 
 

Rafał
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-07-10 do 2014-07-22 IP: xx.30.8.21
 
 
    

Idealne miejsce dla szukających ciszy i komfortu. W dodatku przesympatyczni właściciele, służących w każdej chwili pomocą. Chciałbym zawsze spędzać wakacje w takich miejscach... POLECAM !!!


 
 

Agnieszka i Przemek
Dodano: 2014-06-14
Pobyt od: 2014-05-16 do 2014-05-19
 
 
  

korzystaliśmy z mężem ze studia. Bardzo gorąco polecamy (zwłaszcza dla dwóch osób ), studio wyposażone we wszystko co potrzebne do wypoczynku). bardzo czysto . Pani właścicielka przemiła i co ważne bardzo profesjonalna . dziękujemy !!


 
 

Dorota i przyjaciele
Dodano: 2014-01-22
Pobyt od: 2014-01-04 do 2014-01-06
 
 
    

Bardzo miła Pani Justyna. Czysto i wszelkie wygody. Miło spędzony czas, a miejscowośc warta odwiedzenia.Byliśmy za krótko.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie